top of page
Buscar
  • Francescgessé

Crònica de la visita cultural al municipi de Massoteres (la Segarra )

El passat dia 7 d’abril vam iniciar les sortides culturals de Terres del Marquesat al municipi de Massoteres, amb un esmorzar a Talteüll on vam visitar l’església romànica del segle XI dedicada a Sant Pere, una raresa dintre d’aquest art ja que te dos naus i dos absis. Continuàrem per Massoteres on vam donar un tomb pel poble visitant la Vila Closa.


[Foto: Ramon I. Canyelles] Per tancar aquesta visita ens vam passejar pel Palouet on visitàrem un dels carrers típics molt ben cuidats i decorats on també hi ha un hostal que es una casa datada del 1601, posteriorment restaurada per Jaume Alsina i Calvet al 1980 s’ha convertit en un Hostal Rural de molt bon gust i es diu Cal Xuriguera, d’on ell es l’hereu i també el fundador del CAG (Grup Alimentari Guissona). Ha esdevingut un model de negoci integrat únic al món. Aquest prohom és el director, actualment té una plantilla composada per 6.000 treballadors aproximadament.


La propera sortida serà el dissabte dia 13 de maig, visitarem Sant Benet de Bages, un monestir que ara està de moda i que val la pena descobrir.


Francesc Gessé Terres del Marquesat

16 visualizaciones0 comentarios
bottom of page